Tüylerden Kurtulmanın Yolları


Lazer epilasyon, kıl köklerinin yakılarak tamamen yok olmasını sağlamaktadır. İşlem sırasında acı hissetmezsiniz. Eğer, hafif ağrı hissederseniz dermatolog size uygun anestezi etkili bir krem önerecektir. 12 yaş üzerinde tüm insanlar lazer epilasyon yaptırabilir. Lazer epilasyondan etkili sonuç alabilmeniz için teninizin bronz olmaması gerekebilir. Bu nedenle lazer epilasyon takviminizi bahar ya da kış ayları için planlayın.
Koltuk altı, bacaklar, bikini bölgesi, dudak üstü için lazer epilasyon uygulanabilir. Dermatologunuz lazer epilasyona başlamadan önce uygulama yapılacak bölgeleri kontrol edecektir. Eğer, cildinizde yara, yanık ve sivilce varsa lazer epilasyon yapılamaz.
Lazer epilasyon seanslarının adedi uygulanan bölgeye ve tüylerin yoğunluğuna bağlı olarak değişmektedir. Yüz bölgesi için ortalama 2-4 seans, vücut bölgesi için ortalam 4-6 seans yeterli olacaktır. Seans süreleri ise 15 ve 45 dakika arasında değişmektedir.
Lazer epilasyon işlemi sonrasında cildinizde geçici kızarıklar oluşabilir. Bu durumda epilasyon olan bölgeleri güneş ışığından sakınmanız gerekmektedir.
Günlük hayat akışınızı etkilemeyen lazer epilasyon ile zaman ve paradan tasarruf edebilirsiniz. İşlemi yaptıracağınız güzellik merkezinin sağlık koşullarına uygun olduğuna dikkat ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Kadınca Kadının Dünyası Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Dantel Örnekleri